Προφίλ

Η Υιοί Ξ. Μοντσενιγου ΑΕ είναι οικογενειακή επιχείρηση, ιδρυθείσα το 1960 με αντικείμενο την εμπορία και επεξεργασία κατεψυγμένων αλιευμάτων και εξειδίκευση στα μαλάκια και τα μαλακόστρακα. Η έδρα της εταιρίας στο νησί της Κέρκυρας στην Βορειοδυτική Ελλάδα της δίνει την δυνατότητα καθημερινής σύνδεσης με την υπόλοιπη Ευρώπη μέσω των κεντρικών Ιταλικών λιμανιών του Μπάρι, της Αγκόνας και της Βενετίας.

Επιπλέον, η μονάδα μας με κωδικό έγκρισης ΕΚ, GR 24.KN.109, διαθέτει ψυχόμενους αποθηκευτικούς χώρους 10.000 κυβ. μετ. και ευέλικτη παραγωγική διαδικασία δυναμικού 8 τόνων ημερησίως. Ως αποτέλεσμα της έμφασης της στην διαχείριση ποιότητας, με πιστοποίηση ISO 9001-2008 και με σχέδιο HACCP, η μονάδα έλαβε τα εύσημα των υπουργών Γεωργίας της ΕΚ κατά την διάρκεια ανεπίσημης επίσκεψης τους το 2004.

Η φήμη που απόκτησε η εταιρεία για την ποιότητα των προϊόντων της, τις ανταγωνιστικές τις τιμές και την δυνατότητα παροχής εξατομικευμένων λύσεων στους πελάτες τις την έχει βοηθήσει στο να εδραιώσει ένα διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο εξαγωγών σε χώρες όπως η Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Γαλλία, Πολωνία και Γερμανία.